Justiceforpoli


In mod evident ar fi nevoie de justice for Poli. Toate lucrurile, sa le numim oribile, intamplate clubului Poli Timisoara si-au gasit aparent nasul. De fapt si-au gasit nasii. Recent s-a infiintat o noua comunitate online ce militeaza pentru drepturile echipei Timisorene, justiceforpoli.com . Aceste site doreste sa atraga atentia FIFA, pentru ca aceasta sa reconsidere deciziile luate, avand in vedere ca autoritatile si clubul in sine, duc deja o lupta in domeniul juridic cu TAS si FIFA.

„Noi, locuitorii unei regiuni şi suporterii echipei noaste, ducem această luptă pe termenul comunicării şi al informaţiei cu scopul de a face să iasă adevărul la lumină şi de a aduna un sprijin cât mai larg din lumea întreagă pentru ca fotbalul să nu fie perceput doar ca o simplă afacere, iar FIFA să vadă ce ni se întâmplă şi să-şi dea seama de disperarea noastră şi de nedreptatea care ne-a fost facută.
Lupta noastră o dorim demnă şi civilizată. Credem în înţelepciunea şi corectitudinea instanţelor fotbalului internaţional şi în solidaritatea pasionaţilor de fotbal şi al suporterilor de pretutindeni.

DREPTATEA PENTRU POLI ! JUSTICE FOR POLI !“

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: