Hopa


Scriam aici un post al naibii in care sa ma plang de niste comentarii de la un alt post si intre timp, una dintre persoanele vizate raspunse la raspunsul meu. Trecu si asta :D. In orice caz, incepand cu ziua de azi, tot ce veti citi sau de ce nu, ati citit pe acest blog (in cazul asta mai ales) ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE. Probabil multi v-ati prins deja ca ori am usoare probleme nervoase, ori fac mult misto (da, adevarul e la mijloc, nu?), dar sunt care se prind mai greu si atunci cel mai bine e sa spui asta tare si raspicat: CE E AICI, E UN PAMFLET!

In caz ca sunteti curiosi, postul este “MI am zis“, postat pe data de 8 Decembrie 2009, la ora 23:22 si ce am spus aici se refera la comentarii, incepand cu cel al lui Miss D (ea fiind si cea cu raspunsul prompt, gest pe care il apreciez)

Cu drag,
Pamfletarul vostru, Alecs
Advertisements
Posted in Diverse. 1 Comment »

One Response to “Hopa”

  1. someone Says:

    uite cum iti raspund eu la comment:))
    E citat din dirigu meu(boban) si chiar e amuzant dar trist..si are legatura cu noi..tinerii de azi si de scoala pe care o facem.
    “eu nu accept sa fac prostitutie intelectuala”..te las pe tine sa deduci ce a vrut sa spuna cu asta,doar esti baiat destept;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: