Dovada ca exist


Un nou cont, o noua parola si un nou cerc de prieteni. “Hi Alex, your account has been created — now it will be easier than ever to share and connect with your friends.” suna mail-ul de la facebook, pentru ca da, acum sunt si eu in rand cu lumea.

Nu pot spune ca inteleg prea bine nevoia de “suprasocializare” si o vad mai degraba ca pe un trend ce probabil va disparea, dar se putea sa nu incerc si eu? Normal ca da, dar am ales sa nu. A fost messenger-ul, a fost haifaiv-ul, a fost blog-ul si acum este facebook-ul. Pe facebook putem construi orase impreuna cu alti prieteni (la fel de fara viata ca si noi), putem sa ne ingrijim de animalute virtuale, putem sa ne punem pozele de pe haifaiv pentru ca facebook nu presupune schimbarea modei, ci doar reinnoirea ei, un upgrade de la obisnuitele “commuri”.

In orice caz, nu e loc de revolta. Pana la urma nu se poate intampla nimic cu adevarat rau, sunt doar e-discutii cu e-prieteni intr-o e-lume. Nimic nefiresc in asta. Va incurajez deci, sa va faceti cont pe facebook, acest nou descoperit haifaiv si cand sunteti gata, sa ma cautati si sa imi dati si mie add ca sa putem comunica cilivizat si sa ne exercitam impreuna dreptul la viata (pe care recunosc ca nu am trait-o pana in momentul sign up-ului).

Ca fapt divers: “Persoanele care utilizeaza retelele de socializare on-line au sanse foarte serioase de a avea probleme de izolare sociala, dar si de crestere a imbolnavirilor, deoarece utilizarea acestor retele scade drastic contactul uman “in carne si oase. Una din schimbarile cele mai pronuntate ale obiceiurilor de viata zilnica ale cetatenilor britanici este reducerea numarului de minute zilnice pe care acestia le petrec impreuna cu alte fiinte umane. In mai putin de 20 de ani, s-a triplat numarul oamenilor care sustin ca nu au pe nimeni cu care sa discute lucrurile importante. sunt ingrijorat de acest trend. Nu cred ca sunt invechit in conceptiile mele despre progresul tehnologic, dar cred ca scopul oricarei noi tehnologii este sa ne imbunatateasca viata.” – doctor Aric Sigman.
Advertisements

8 Responses to “Dovada ca exist”

 1. Andre Says:

  Bun venit in lumea antisocialilor!:))
  Cand mai iesim in oras? Ai promis ca iei si aparatul…

 2. Alin Says:

  Facebook-ul e de prin 2006 si intotdeauna a fost alaturi de myspace un nume de referinta printre retelele de socializare online. Facebook e atat de cunoscut in strainatate incat nu mai avea nevoie de ajutor nostru (al romanilor, care in mod straniu de-abia acum l-am descoperit) sa-l mai popularizam. Acuma asta e…il haifizam pe asta, iar peste cativa ani trecem la urmatoarea victima…Myspace :))
  Succes la postari !

  • Alex L. Says:

   Romanul intotdeauna a simtit nevoia sa mearga cu “trend-ul” si trend-ul dupa cum si suna, vine din America :)). Ce ii drept, nimic de genul acesta nu a pornit de la noi si ar fi culmea sa nu profitam de ce ni se ofera. Sincer, singurul lucru pe care imi doaream sa il copiem este folosirea MSN Messenger-ului in loc de oribilul Yahoo!, dar ce sa ii faci, nu le poti avea pe toate.

   Multumesc ca ai trecut pe aici :d!
   Te mai astept.

 3. diana's Says:

  In general nu sunt de acord cu a face ceva doar pentru ca toti ceilalti o fac, dar in situatia de fata parca as putea trece peste.
  Cine stie… poate o sa-ti descoperi prieteni interesanti.

  • Alex L. Says:

   Eu sunt! Daca toti ceilalti stiu cum e, eu de ce sa nu aflu :)? Sansele sa descopar “prieteni interesanti” sunt aproape nule, in schimb astazi am descoperit pagina lui Izzy. Se pune ca mi-am scos timpul investit? :))

 4. Acum si acolo « Alecs Online Says:

  […] Eurovision-ului am decis ca ar fi cazul sa imi fac si eu cont de twitter, schimband teoria dintr-un post anterior: A fost messenger-ul, a fost haifaiv-ul, a fost blog-ul si acum este […]

 5. Lupu Says:

  Toata lumea are facebook… numa mie mi-e lene sa imi fac… ce-i asa de distractiv la chestia asta de ati devenit toti mari adepti?

  • Alex L. Says:

   uh.. la fel ca la hi5 presupun + jocuri online la care sa iti bati e-friendsii :))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: