Nimic


In ultimul timp, la fel ca atunci cand eram mic, tind sa raspund la intrebarea ce faci? cu un la fel de foarte simplu, nimic. Pe vremuri, sunt destul de sigur ca faceam asta de rusine, incercand sa scap de atentie, dar acum motivul este unul si mai suspect: pur si simplu nu mai fac nimic.

Blogul se vede ca a ramas la fel, de fapt ultimul post a fost o incercare de a exprima crunta depresie produsa de “Remember Me”, la care stiu ca v-ati uitat cativa, dar nu stiti sa lasati comentarii (un subiect pe care mi-am propus de mult timp sa il aprofundez). In oras… am iesit, nu pot spune ca nu, dar la modul de mers tinta undeva si intors inapoi acasa. Nu atat de mult din cauza faptului ca nu aveam unde sau cu cine sa merg (se mai gasesc cativa), dar e atat de cald! Incercati sa va aduceti aminte, nu erau mai placute verile trecute? Strict la vreme ma refer…

In orice caz, ideea e ca nimicul acesta este in final un lucru foarte productiv, aproape palpabil. Ceva-ul (ca actiune), incepe si se termina relativ repede, dandu-ti impresia ca timpul a zburat, pe cand nimicul, nimicul te apasa si stii ca e acolo, privind si probabil facand misto de tine. Dar il stimez si apreciez (productiv fiind) precum spuneam, pentru ca Nimicul a produs acest post pe care surpinzator l-ati citit pana la capat. Un ultim lucru:

Advertisements
Posted in Diverse. Tags: . 2 Comments »

2 Responses to “Nimic”

  1. mercu Says:

    Si de aici expresia: nu fac nimic ca sa nu gresesc. 😀
    Nu putem irosi orele asa, contemplarea si visarea au un rol foarte important si benefic atata timp cat sunt gustate cu masura.

    • Alex L. Says:

      acum fiecare cu masura lui… nu pot spune ca sunt total de acord cu expresia “niciun exces nu este bun”. sunt si lucruri din care se invata 😀 si mai sunt si lucruri care servesc strict la alinarea sufletului (pentru cine il are). Dar nu iti fa griji lume, stiu sa ies si in oras atunci cand vine clipa. Nu e dracul atat de negru pe cat pare


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: