I’m Plinky(…ing)


Daca va uitati putin mai jos, veti vedea un post in engleza. Sunt vinovat pentru prezenta dansului pe acest blog, dar poate numai partial 😀 . Am descoperit un site (wordpress) numit Plinky. Ideea cu… Plinky e ca atunci cand nu ai pic de inspiratie, intri pe site si gasesti in fiecare zi o tema noua de dezbaterea, la care raspunzi si pe care raspuns poti sa il postezi pe blog.

Faptul ca site-ul e in “english” si oamenii care intra acolo sunt in mare americani, te cam obliga sa le raspunzi intr-o varianta cat mai decenta a limbii lor, iar lenea te cam obliga sa nu traduci zilnic din propria engleza, in romana. Ce scriu totusi acolo, este o incercare de a imita un articol serios, despre teme serioase. Ceva ce trebuie pastrat si consider ca un post in engleza din cand in cand, nu strica… prea tare. Pentru cei care se simt totusi deranjati sau chiar oripilati (cunosc cazuri), incercati Google Translate.

Lectura placuta!

Advertisements
Posted in Plinky. 2 Comments »

2 Responses to “I’m Plinky(…ing)”

  1. I’m Plinky(…ing) - Ziarul toateBlogurile.ro Says:

    […] I’m Plinky(…ing) Tue Jul 27, 2010 12:44 pm Daca va uitati putin mai jos, veti vedea un post in engleza. Sunt vinovat pentru prezenta dansului pe acest blog, dar poate numai partial . Am descoperit un site (wordpress) numit Plinky. Ideea cu… Plinky e ca atunci cand nu ai pic de inspiratie, intri pe site si gasesti in fiecare zi o tema noua […] […]

  2. Andre Says:

    Ok, am inteles acum. 🙂
    Don’t worry, ma descurc cu intelesul.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: